ИВАН ИВАНОВИЋ – Нисам ја отерао Вучића, него се он плаши сопственог народа!

Гост интервјуа за Ар Инфо био је Иван Ивановић, наш суграђанин и председник СНП “Наши”.

Иване, како коментаришете Вучићево отказивање прослави Дана државности у Орашцу. Као што је свима познато ви сте позвали грађане да дођу на прославу и поставе Вучићу питање око “издаје Косова”. Да ли је то разлог његовог недоласка?

Прво што хоћу да напоменем да Александар Вучић апсолутно није имао чега да се плаши. Ја не уједам, не нападам никог и моје право као грађанина Србије је да председнику исте, поставим питање зашто издаје Косово. Њему то очигледно смета. Друг Александар је очигледно навикао да се појављује само на режираним скуповима где стоје статисти из СНС и ботови.

Не видим у чему је проблем да се одговори на питање које хоће да му постави већина грађане Србије, а он се од тога упорно крије. Ако већ планира да изда Косово, нека изађе пред све нас и нека нам то каже јасно и гласно.

Мислите ли да је Орашац и прослава право место за таква питања?

Наравно да јесте. Боље место не може да се нађе. Орашац је место одакле је Вожд Карађорђе кренуо у ослобођење Србије, а одакле се касније изродило и ослобођење Косова. Ако у Орашац долази председник који хоће да пљуне на ту борбу Вожда Карађорђа, ред је и да га питамо зашто то ради.

Поједини Вас криве да се на тај начин квари прослава у Орашцу?

То могу да кажу само испрани партијски мозгови, који не схватају значај Орашца. Не може се долазити у Орашац и причати о Вожду Карађорђу и његовој борби, а са друге стране пљувати на све то што је он радио и издавати државу. Ко то схвати, схвата и оно што СНП “Наши” годинама поручују из Марићевића јаруге, а то је да будемо достојни потомци својих великих предака.

Која је Ваша порука свима који долазе на прославу у Орашац?

Дођите да заједно прославимо Дан државности и да пошаљемо јединствену поруку да “КОСОВО ЈЕ СРБИЈА” !

Ар Инфо

loading...