БОЈАН РАДОВИЋ ИГНОРИШЕ ЗАХТЕВЕ – Нови протест у петак!

Четврти скуп 1od5miliona у Аранђеловцу биће одржан 15. фебруара у 18 часова на градском тргу.

На прошлом скупу прочитани су захтеви председнику општине Бојану Радовићу који се до сада није огласио поводом њих.

Захтеви ће бити поновљени, а ове недеље на скупу ће такође бити изненађења за власт.

1. ЗАХТЕВАМО од полиције и  јавног тужиоца да испитају продају хотела „Старо здање“ и „Шумадија“ преко фирме „Стублина“ чији власник најављује препродају објеката општини Аранђеловац. Захтевамо од Радована Милојевића новог власника хотела у парку да јавно каже са ким је направио сраман договор око приватизације, као и ко ће шта добити у подели „плена“ у виду објеката у градском парку.

2. ЗАХТЕВАМО да Аранђеловац буде нормалан град у којем егзистенција и посао не зависе од тога да ли сте члан СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ!

3. ЗАХТЕВАМО да се прекине медијски терор над опозицијом и грађанима, који се врши преко РТВ „Шумадија“, која је приватизована од стране посланика Милосава Милојевића и која сваке године добија 5 000 000 динара НАШЕГ НОВЦА из општинског буџета. РТВ „Шумадија“, пошто се финансира од новца свих нас, мора бити и отворена за све НАС!

4. ЗАХТЕВАМО да се преиспитају сви намештени тендери за реконструкцију главне улице, куповину камера за безбедност и поплочавање стаза у парку.

5. ЗАХТЕВАМО одговор на питање зашто у Аранђеловац није дошао ни један једини инвеститор са стране и зашто није отворено ни једно једино радно место?

6. ЗАХТЕВАМО одговор на питање зашто председник општине није испунио обећање да ће радницима „ФЕП“-а, „Шамот“ -а, „ЕЛКЕ“, „Рудник“-а и других фирми бити исплаћене неисплаћене зараде?

7. ЗАХТЕВАМО одговор на питање зашто се обичним грађанима искључују струја и вода за најмањи дуг, а функционерима СНС-а и великим фирмама блиским СНС-у опраштају милиони динара дуга? Захтевамо да нам из ЈКП „Букуља“ дају извештај о компензацијама са сервисом за прање возила чији је такође власник Милосав Милојевић, и колико тачно сада износи дуг за воду његовог сервиса?

8. ЗАХТЕВАМО да се са функција повуку сви пензионери који се налазе на јавним функцијама, а своја места да уступе младим, образованим и стручним људима.

9. ЗАХТЕВАМО да се питање наркоманије у Аранђеловцу не решава само козметичким променама и натписима у медијима „о хапшењу највећих дилера“ ,  док се „крупне рибе“ налазе на слободи и и даље раде свој дилерски посао.

10. ЗАХТЕВАМО моменталне отказе за све чланове СНС-а који са радних места у општини и јавним предузећима БОТУЈУ против својих суграђана, а ми их плаћамо НАШИМ новцем.

11. ЗАХТЕВАМО моменталну оставку Бојана Радовића који је од прелепе бање направио паланку из које сви беже и траже спас у белом свету.

БОЈАНЕ РАДОВИЋУ, ОДЛАЗИ!!!

loading...