(ФОТО) ИСПЛИВАЛА ИСТИНА – ЦИА радила идентичну кампању и Дверима и Заеву!

Да на Балкану ништа није случајно, и да се ништа не догађа само од себе, потврђује и најновији случај, у који су укључени странка Двери и Зоран Заев лидер сепратистичке СДСМ  у Македонији.
cdsdcsdc
Кампања које је вођена у Македонији од стране сепаратистичке СДСМ идентична је оној коју су у Србији водиле Двери, и ту заправо и лежи заплет читаве приче. Као што је јавности познато лидер Двери, Бошко Обрадовић доводи се у везу са амбасадором САД Кајлом Скотом, који је помогао улазак ДВЕРИ у скупштину, али и који је сива еминенција која преко својих обавештајних структура стоји иза разбијања Двери као покрета.

dveri640

Иста ствар дешава се и у Македонији са СДСМ Зорана Заева, који жели да направи парламентарну већину са албанским странкама, које су отворено сепаратистичке и које желе да изазову хаос у Македонији.

sdsm-tabli-2

Иза Зорана Заева очигледно стоје западне обавештајне службе, и које пошто пото желе да га доведу на власт, како би се Македонија увела у ванредно стање, а самим тим и читав Балкан.

sdsm-tabli

Кампања коју је водио Заев, и коју су водиле Двери, осмишљена је у истој кухињи ЦИА, и толико су идентичне да су до танчина пресликани медијски наступи, плакати, и читава кореографија на скуповима.

dveri-2

Какав је план Двери у Србији, и који им је задатак поверен од стране њихових ментора, још није до краја познато, јер су до сада добијале сувише мали број гласова.

 

 

Оно што је евидентно, ако гледамо шта се догађа у Македонији, да би Двери и слични њима попут Санде Рашковић, која је одмах прешла у странку Вука Јеремића, могло дођи до стварања коалиције која би отворено угрозила интересе Србије, и поред тога што се крију иза националне реторике.

tabli-n640

У наредних пар месеци показаће се и право лице Двери и свих осталих који су плаћени од стране ЦИА.

Ар Инфо

 

loading...